Bereiding:
Rasp de wortel en laat goed uitlekken. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze goed af.
Pureer ze in een keukenmachine of met een blender, laat nog wel wat structuur.
Rooster de sesamzaadjes en laat afkoelen. Fruit in een koekenpan de ui en de knoflook en voeg daar de kruiden aan toe en laat even mee fruiten. Laat dit ook afkoelen.
Meng de gepureerde kikkererwten, wortel, sesamzaadjes en het knoflook/ ui /kruidenmengsel door elkaar. Meng de havermout erdoor en breng op smaak met de soja saus en eventueel wat peper en zout.
Bak de burgers goudbruin. Lekker op een broodje met wat sla, kiemgroente en gekarameliseerde uien.
Eet smakelijk!
Rasp de wortel en laat goed uitlekken. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze goed af.
Pureer ze in een keukenmachine of met een blender, laat nog wel wat structuur.
Rooster de sesamzaadjes en laat afkoelen. Fruit in een koekenpan de ui en de knoflook en voeg daar de kruiden aan toe en laat even mee fruiten. Laat dit ook afkoelen.
Meng de gepureerde kikkererwten, wortel, sesamzaadjes en het knoflook/ ui /kruidenmengsel door elkaar. Meng de havermout erdoor en breng op smaak met de soja saus en eventueel wat peper en zout.
Bak de burgers goudbruin. Lekker op een broodje met wat sla, kiemgroente en gekarameliseerde uien.
Eet smakelijk!
Maak een gratis website met Weebly