GEWOON LUCETTE
  • Welkom
  • Met mij leren koken
  • door mij laten koken
  • recepten
  • Gewoon Lucette
  • Contact
  • Tijd voor een praatje
  • Welkom
  • Met mij leren koken
  • door mij laten koken
  • recepten
  • Gewoon Lucette
  • Contact
  • Tijd voor een praatje
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Romige palmkool met pasta

Foto














​Romige palmkool met pasta

Ingrediënten:
  • 800 gr palmkool
  • 1 doosje champignons of andere paddenstoelen
  • 250 ml room
  • 300 gr pasta naar keuze
  • Geraspte kaas
  • Knoflook
  • 1 ui
  • Peper & zout
  • Boter of olie om in te bakken
 
​Bereiding:
​

Zet een pan water op en breng aan de kook, als het kookt voeg dan de pasta toe. Kijk op de verpakking voor de kooktijd.
Was de palmkool en ris het blad van de harde nerf, snij in reepjes.
Maak de champignons schoon en snij in plakjes of hou je van grotere stukken in partjes.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Verhit in een wok pan de boter/olie en bak de champignons kort. Voeg dan de ui en knoflook toe en bak deze kort mee. Voeg als laatste de palmkool toe en roerbak deze mee totdat hij geslonken is. Doe de room erbij en stoof het geheel ongeveer 15 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met de pasta en strooi de geraspte kaas er overheen.
 
Eet smakelijk!


Recept afdrukken
Maak een gratis website met Weebly