Kebab
Ingrediënten ( 4 pers )
* 500 gram gehakt ( rundergehakt of lamsgehakt kan ook )
* 1 bosje koriander
* 5-6 blaadjes munt
* 1/2 bosje Peterselie
* 1 teen knoflook
* 1 theelepel paprikapoeder
* 1/2 theelepel kaneel
* 1/2 theelepel cayennepeper
* paneermeel
Bereiden:
1) Meng alle ingrediënten.
2) Vorm het gehakt om een barbecuepen of een satéstokje. Gebruik je satéstokjes laat deze dan weken in water dan verbranden ze minder snel. Gebruik je barbecuepennen vet deze dan even in.
3) Zet de kebab afgedekt met plastic in de koelkast om stevig te worden.
3) Vet de kebab in met olie voordat je ze gaat grillen. Je kunt ze grillen op de barbecue of in een grillpan.
* 500 gram gehakt ( rundergehakt of lamsgehakt kan ook )
* 1 bosje koriander
* 5-6 blaadjes munt
* 1/2 bosje Peterselie
* 1 teen knoflook
* 1 theelepel paprikapoeder
* 1/2 theelepel kaneel
* 1/2 theelepel cayennepeper
* paneermeel
Bereiden:
1) Meng alle ingrediënten.
2) Vorm het gehakt om een barbecuepen of een satéstokje. Gebruik je satéstokjes laat deze dan weken in water dan verbranden ze minder snel. Gebruik je barbecuepennen vet deze dan even in.
3) Zet de kebab afgedekt met plastic in de koelkast om stevig te worden.
3) Vet de kebab in met olie voordat je ze gaat grillen. Je kunt ze grillen op de barbecue of in een grillpan.
Maak een gratis website met Weebly