Dit is een klein receptje want je hebt hier niet veel ingrediënten voor nodig.
* 2 delen slagroom
* 1 deel yoghurt
Dit kun je met gewone zuiverproducten maken maar ook met lactosevrije. Zelf heb ik het niet met soja producten geprobeerd maar dat zou je natuurlijk altijd kunnen proberen.
Het is heel simpel, je doet beide ingrediënten in een pot. Je laat de pot 8 uur op kamertemperatuur rusten. Daarna is je crème fraîche klaar en kun je het gebruiken of in een afgesloten pot een aantal dagen bewaren in de koelkast.
* 2 delen slagroom
* 1 deel yoghurt
Dit kun je met gewone zuiverproducten maken maar ook met lactosevrije. Zelf heb ik het niet met soja producten geprobeerd maar dat zou je natuurlijk altijd kunnen proberen.
Het is heel simpel, je doet beide ingrediënten in een pot. Je laat de pot 8 uur op kamertemperatuur rusten. Daarna is je crème fraîche klaar en kun je het gebruiken of in een afgesloten pot een aantal dagen bewaren in de koelkast.
Maak een gratis website met Weebly